MAROKKANSK SPAOPLEVELSE HJEMME

Baseret på naturens magiske kræfter
En serie produceret af 100% naturlige ingredienser 

Marokko er en verden fuld af magi, storslået natur og unik historie, hvilket gør det til en sanselig oplevelse i særklasse og en følelse af 1001 nats eventyr.  
Det er denne kærlighed til den smukke natur, det eventyrlige liv og eksotiske dufte, jeg ønsker, du oplever i mine produkter.  

 

Esha Khamo serien består af Rasul ler, Savon Beldi og exfolierings handsken, som vil give dig den ægte følelse og oplevelse af eksklusiv spa og luksus hjemme. Som den første i Danmark introducerer jeg Rasul ler som et færdigblandet produkt, så du slipper for selv at skulle blande op med vand og olier. 

 • Tilbehør

  Exfolierings handske

  125,00 DKK Tilføj til kurv
 • Pakke

  Komplet pakke

  525,00 DKK Tilføj til kurv
 • Hår ansigt krop

  Savon Beldi

  225,00 DKK Tilføj til kurv
 • Hår ansigt krop

  Rasul Ler

  225,00 DKK Tilføj til kurv

GAVEKORT

Gavekort til produkter og behandlinger i salonen

Det kan være en udfordring at finde den perfekte gave, men et gavekort til Esha Khamo kan være den perfekte løsning. Om det er til personen, der har alt, en der fortjener forkælelse, til fødselaren, kæresten, vennen, brylluppet, julegaven, værtindegaven eller hvem, du mener, der fortjener at vide, ’du er noget helt særligt’, så har vi gaven til det.

Hvad enten det er en oplevelse og forkælelse hos mig i salonen, eller om han/hun ønsker at købe bæredygtige og effektive luksusprodukter, vil jeg sørge for en gave ’with love’, som vil blive husket og skabe stor glæde hos modtageren.

 • Gavekort

  Gavekort – valgfrit beløb

  Foreslået pris: 50,00 DKK Vælg gavekort