BOGEN: HÅR

Bogen handler om hår, og om hvordan frisør Esha Khamo udøver hverdagsmagi på kundernes hår i salonen. Derudover er bogen en rejse rundt i spændende emner omkring hår, kultur og skønhed. Bogen bidrager til en kulturforståelse for forskellige typer af mennesker, hår og stilarter. Den kombinerer kunst og kulturelle facts om hår med anvendelige tips fra en af Danmarks allerbedste og mest sympatiske frisører.

Bogen henvender sig til alle med interesse for indre og ydre skønhed, som ønsker at bliver inspireret af Esha Khamo’s små finurlige input om hår, stil og mennesker samt få tips til en god hårdag.

Læseren får indsigt i frisørens univers, og bliver beriget med visuel og verbal inspiration. Hår sættes i kulturelt, historisk og populært perspektiv, mens Esha deler ud af sin enorme viden.

Bogen er en inspirationsbog og et bidrag til en fælles kulturforståelse for forskellige typer af mennesker og hår. Den kan visuelt og verbalt inspirere og guide dig til din hårstil.

Bogen adskiller sig ved sit visuelle udtryk, der supplerer teksten, så det hele går op i en informativ enhed. Til at vise denne hårmagi indeholder bogen smukke, kunstneriske og tidløse portrætfotos af Thomas Cato.

Bogen købes hos Muusmann forlag.
Spar 50% med rabatkoden herunder

Rabatkode: HÅR50