OM ESHA KHAMO

Esha Khamo er en yderst professionel hairstylist og frisør, med et hjerte for detalje, stil og kreativitetEsha Khamo udmærker sig, udover at være en bæredygtig og miljøvenlig frisørsalon i hjertet af København, også ved at have skabt en banebrydende 100% naturlig produktserie med samme navn. 

Jeg er født i Baghdad, Irak, men har været bosat i København næsten hele mit liv. Jeg har altid interesseret mig for skønhed, styling og personlig pleje og min største passion og drøm, har siden jeg husker det, været at blive frisørEfter min 4-årig frisøruddannelse, modtog jeg i 2014 en sølvmedalje fra både frisørskolen og fra ”Danske Håndværker Forening i København” som en anerkendelse af mine kreative og faglige kompetencer. 

”At være frisør handler om meget andet end at klippe hår. Det handler også om se det enkelte menneske i en helhed og om at være kreativ og kunne se nye muligheder.” 

At være en dygtig frisør handler ikke bare om tekniske færdigheder, men om visuelt at kunne individualisere ansigtsform, hudfarve, hårets struktur og kvalitet og give dig en god og tryg oplevelse samt en frisure, der passer til din personlighed. Det er derfor min fornemmeste opgave at se dig som helhed, og at vi sammen finder den bedste løsning inden for klip, farve, styling, pleje m.m. 

Mit hjerte banker for at få dig til at føle dig bedst og udstråle det. Derfor går jeg højt op i personlig rådgivning, at guide dig med min erfaring, viden og kreativitet og skabe perfektionistisk håndværk af højeste klasse 

Med omtanke for dig og miljøet anvender jeg de bedste og mest miljøvenlige produkter, der giver et smukt, sundt og glansfuldt hår ved nænsom og naturlig pleje, og samtidigt passer på vores smukke natur. 

2014 – Udlært som frisør og modtog sølvmedalje fra både frisørskolen og fra ”Danske Håndværker Forening i København” 

2014 – Dubai Fashion Forward og Dubai VOUGE Fashion Show 

2011  2015  Hairstylist til Copenhagen Fashion Week og Tony and Guy Scandinavia 

2017  Åbnede som selvstændig frisør 

2021  Lancerede Esha Khamo produktserien  

With love
ESHA KHAMO