OM ESHA KHAMO

Esha Khamo er en bæredygtig og miljøvenlig frisørsalon i hjertet af København.
Jeg ser altid på dig som helhed, når vi sammen finder frem til den bedste løsning inden for klip, farve, styling m.m.
Mit hjerte banker for personlig rådgivning, kreativitet og håndværk af højeste klasse, og jeg bruger kun de bedste og mest miljøvenlige produkter. Min filosofi er, at du får det smukkeste hår med en nænsom og naturlig pleje, der hverken ødelægger håret, miljøet eller naturen omkring os.
Jeg har en 4-årig frisøruddannelse bag mig og i 2014 modtog jeg en sølvmedalje fra både frisørskolen og fra ”Danske Håndværker Forening i København” som en anerkendelse af mine kreative og faglige kompetencer.

”At være frisør handler om meget andet end at klippe hår. Det handler også om menneskekendskab, kreativitet og om at kunne se nye muligheder.”

At være en dygtig frisør handler ikke bare om at kunne klippe hår, men om visuelt at identificere klientens ansigtsform, hudfarve, hårets struktur og kvalitet og dermed give en oplevelse og en frisure, der passer til personligheden og til helheden.
Dette har blandt andet resulteret i en plads hos Copenhagen Fashion Week, hvor jeg er en fast del af frisør-teamet. Derudover har jeg også Dubai Fashion Forward og Dubai VOUGE Fashion Show på mit CV.
ESHA KHAMO // Professionel hairstylist og ung københavner med et hjerte, der brænder for kreativitet og kvalitet.