At være frisør handler om meget andet end at klippe hår. Det handler også om se det enkelte menneske i en helhed og om at være kreativ og kunne se nye muligheder.” 

– Esha Khamo

OM ESHA KHAMO

Esha Khamo er en yderst professionel hairstylist og frisør med et hjerte for detalje, stil og kreativitet. Udover at eje en bæredygtig og miljøvenlig frisørsalon i hjertet af København udmærker Esha Khamo sig ved at have skabt en banebrydende og 100% naturlig produktserie med samme navn. 

 

Jeg er født i Baghdad, Irak, men jeg har været bosat i København næsten hele mit liv. Jeg har altid interesseret mig for skønhed, styling og personlig pleje, og min største passion og drøm har, siden jeg husker det, været at blive frisørEfter min 4-årige frisøruddannelse modtog jeg i 2014 en sølvmedalje fra både frisørskolen og fra ”Danske Håndværker Forening i København” som en anerkendelse af mine kreative og faglige kompetencer. 

At være en dygtig frisør handler ikke bare om tekniske færdigheder, men om visuelt at kunne individualisere ansigtsform, hudfarve, hårets struktur og kvalitet og give dig en god og tryg oplevelse samt en frisure, der passer til din personlighed. Det er derfor min fornemmeste opgave at se dig som helhed, og at vi sammen finder den bedste løsning inden for klip, farve, styling, pleje m.m. 

Mit hjerte banker for at få dig til at føle dig bedst og udstråle det. Derfor går jeg højt op i personlig rådgivning samt at guide dig med min erfaring, viden og kreativitet og skabe perfektionistisk håndværk af højeste klasse 

Med omtanke for dig og miljøet anvender jeg de bedste og mest miljøvenlige produkter, der giver et smukt, sundt og glansfuldt hår ved nænsom og naturlig pleje og samtidigt passer på vores smukke natur. 

With love
Esha Khamo 

2014

Udlært som frisør og modtog sølvmedalje fra både frisørskolen og fra ”Danske Håndværker Forening i København” 

2014

Dubai Fashion Forward og Dubai VOUGE Fashion Show

2011-2015

Hairstylist til Copenhagen Fashion Week og Tony and Guy Scandinavia 

2017

Åbnede som selvstændig frisør

2021

Lancerede Esha Khamo produktserien  

Mød Sofie

frisørelev hos ESHA KHAMO​
Jeg har altid vidst, at jeg skulle være frisør. Der er ingen dage, der er ens – og det er kunder og hårtyper heller ikke. Så for mig er det at kunne arbejde med individuelle personligheder og hårtyper – og skulle style, klippe, farve eller måske skabe et helt nyt look, der får den enkelte kunde til at smile på en ny måde og udstråle oprigtig glæde – det mest givende øjeblik. Med min 4-årige uddannelse er jeg meget glad for at være i mesterlære hos Esha Khamo, hvor både min faglighed, kundeservice og bæredygtighed bliver vægtet ekstremt højt.
 
Derudover har jeg stor interesse og et naturligt flair for at lægge makeup. Jeg elsker at lave alt fra glam looks til bryllups makeup. Men dér, hvor jeg virkelig kan gøre en forskel, er at lægge en hverdags makeup og guide dig til det perfekte everyday-look. Derfor har du mulighed for at booke tid til at få lagt en makeup – hvad enten det er til hverdag eller større arrangementer.
 
Derudover vil du kunne booke tid hos mig til disse behandlinger:
 

Organic keratin treatment
Henna bryn
Bryn og vipper
Helfarve
Bundfarve
Makeup – til hverdag eller fest

Jeg ser virkeligt frem til at møde dig i salonen og være med til at give dig en fantastisk oplevelse, skønne behandlinger og den bedste service.