At være frisør handler om meget andet end at klippe hår. Det handler også om se det enkelte menneske i en helhed og om at være kreativ og kunne se nye muligheder.” 

– Esha Khamo

OM ESHA KHAMO

Esha Khamo er en yderst professionel hairstylist og frisør med et hjerte for detalje, stil og kreativitet. Udover at eje en bæredygtig og miljøvenlig frisørsalon i hjertet af København udmærker Esha Khamo sig ved at have skabt en banebrydende og 100% naturlig produktserie med samme navn. 

 

Jeg er født i Baghdad, Irak, men jeg har været bosat i København næsten hele mit liv. Jeg har altid interesseret mig for skønhed, styling og personlig pleje, og min største passion og drøm har, siden jeg husker det, været at blive frisørEfter min 4-årige frisøruddannelse modtog jeg i 2014 en sølvmedalje fra både frisørskolen og fra ”Danske Håndværker Forening i København” som en anerkendelse af mine kreative og faglige kompetencer. 

At være en dygtig frisør handler ikke bare om tekniske færdigheder, men om visuelt at kunne individualisere ansigtsform, hudfarve, hårets struktur og kvalitet og give dig en god og tryg oplevelse samt en frisure, der passer til din personlighed. Det er derfor min fornemmeste opgave at se dig som helhed, og at vi sammen finder den bedste løsning inden for klip, farve, styling, pleje m.m. 

Mit hjerte banker for at få dig til at føle dig bedst og udstråle det. Derfor går jeg højt op i personlig rådgivning samt at guide dig med min erfaring, viden og kreativitet og skabe perfektionistisk håndværk af højeste klasse 

Med omtanke for dig og miljøet anvender jeg de bedste og mest miljøvenlige produkter, der giver et smukt, sundt og glansfuldt hår ved nænsom og naturlig pleje og samtidigt passer på vores smukke natur. 

With love
Esha Khamo 

2014

Udlært som frisør og modtog sølvmedalje fra både frisørskolen og fra ”Danske Håndværker Forening i København” 

2014

Dubai Fashion Forward og Dubai VOUGE Fashion Show

2011-2015

Hairstylist til Copenhagen Fashion Week og Tony and Guy Scandinavia 

2017

Åbnede som selvstændig frisør

2021

Lancerede Esha Khamo produktserien  

ESHA's SALON

Vær med i mit nye onlineunivers og få 100 kr. - stedet med god energi og plads til alle.

Ingen spam – kun ren kærlighed
Indløs dit engangs gavekort på 100 kr. ved fremvisning af din registreringsemail i salonen.