pranayama

vejrtræknings workshop

Efter fem ugers yogaretreat på ashrammen har jeg opdaget, hvilken forskel fokus på vejrtrækningen kan gøre.

Jeg har netop afsluttet det, jeg vil betegne som min mest betydningsfulde præstation – gennemførelsen af Teacher Training Course, yoga-uddannelsen. TTC-uddannelsen har beriget mig med en dybere forståelse af verden, kroppen, mennesker og meget mere. Det er et uddannelsesforløb, jeg vil anbefale alle, der søger en dybere forståelse af livet. Jeg ved, at TTC-uddannelsen kommer til at ændre mit liv radikalt, og jeg føler mig dybt taknemlig for den transformation, den har medført.Jeg er i den forbindelse blevet trænet til at hjælpe andre med at trække vejret.

Hvorfor? Fordi jeg ønsker at hjælpe mennesker med at mestre kunsten at trække vejret. Vejrtrækning er kroppens kilde til energi, og kroppen fungerer bedre, når vejrtrækningen optimeres.

Vidste du, at med vejrtrækningsøvelser aktiverer du energien i kroppen?
Ved at aktivere luftvejene aktiverer man også energien i kroppen og skaber balance, hvilket fører til en højere vibrationsfrekvens i kroppen.
Øvelserne har haft en kæmpe effekt på mig og gør, at jeg kan holde min krop i balance hver dag. Pranayama har virkelig ændret mit liv.

Vidste du, at Pranayama (vejrtrækning)

Kom med en aften, hvor jeg guider dig gennem 3 åndedrætsteknikker:

Lær at trække vejret og mærk en forandring og start din udvikling 

Send mig en mail hvis du ønsker at deltage: esha@khamo.dk

Bliv inspireret på Instagram

@pranayamacph