Tilbud!

Shampoo + Conditioner

650,00 kr.

En af hver (dem vi bruger tit)


Pakken indeholder:
1 x Shampoo
1 x Conditioner

God til: alle hårtyper normalt, kraftigt, farvet, krøllet, kruset, og keratinbehandlet hår.

Mandelolie
Mandelolie hjælper mod tør hovedbund og giver håret styrke og glans
Den efterlader håret blødt, skinnende og nemt at rede ud.
Mandelolie er god til at pleje hovedbunden og kan forebygge hårtab, da den plejer de små blærer,
der omslutter hårsækkene.

Havreekstrakt
Havreekstrakt øger hårets fugtighed og elasticitet og forebygger spaltede ender og krus. Den holder på hårets fugtniveau ved at danne en barriere mod vandtab, hvilket forhindrer yderligere tørhed, dehydrering af håret samt er med til at holde på hårets farve. Havreekstrakt er fyldt med næringsstoffer såsom jern, fibre, zink og fedtsyrer, som stimulerer hvilende hårsække.

Aloe Vera
Aloe vera er især kendt for sine helende og desinficerende egenskaber samt et højt indhold af vand, antioxidanter, vitaminer og mineraler. Derfor er aloe vera et virkbart middel mod skæl og kløende, tør og fedtet hovedbund. Aloe vera hjælper med at stabilisere hovedbunden.

Sheabutter
Sheabutter tilføjer fugt og glans til håret og har en særlig god effekt på kraftigt, tørt og kruset hår. Sheabutter er fyldt med gode næringsstoffer, der styrker hovedbund og hårsække. Er også god til tør og irriteret hovedbund, da sheabutters anti-inflammatoriske egenskaber reducerer tørhed og forebygger ‘skadet’ hår og hovedbund.

Anvendelse

Se de enkelte produkt

Ingredienser:

Se de enkelte produkt

Historien

Esha Khamos hårserie består af shampoo, conditioner og hårkur.

Som frisør er hårprodukter essentielle og jeg har arbejdet med mange forskellige produkter i min karriere. Men jeg har savnet produkter, jeg vidste ville ‘levere varen’ hver gang og favne alle hårtyper.

Derfor har jeg sammen med en dansk producent udviklet mine egne produkter, der er anvendelige til alle hårtyper – fint, normalt, kraftigt, farvet, krøllet, kruset, og keratinbehandlet hår.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\’Desuden har det været vigtigt for mig, at produkterne var så rene og sunde som mulige, da jeg vasker hår på rigtig mange i løbet af en dag. Derfor har jeg tænkt meget over, hvad der først og fremmest vil være bedst for kundernes hår, men også hvad der er lækkert og sundt at arbejde med.

De gode diskrete dufte i produkterne er med til at berige min dag og forhåbentlig også give kunderne en dejlige sanselig oplevelse i salonen eller derhjemme.
Produkterne indeholder mange af mine yndlingsingredienser – mandel, havreekstrakt, aloe vera og sheabutter.

Jeg håber, du bliver glad for mine hårprodukter, der er lagt kærlighed i dem fra mig til dig.

Er min kalender fuldt booket den dag du ønsker en tid, så skriv dig på ventelisten. Den finder du til højre i mit online bookingsystem. Så ringer jeg til dig hvis jeg får et afbud.