Savon Beldi

225,00 kr.

200g

Den veganske sæbe Savon Beldi

Den ægte og klassiske Savon Beldi, som er fundet beskrevet og anvendt helt tilbage til Romerriget, bliver produceret i Marokko. Hemmeligheden bag sæben ligger i dens rige indhold af olivenolie og oliven frugtkød, der sammen med argan olie og eukalyptusolie i en nøjagtig sammensætning med baggrund i den traditionelle og orientalske opskrift, gør den rig på antioxidanter, essentielle fedtsyrer og E-vitamin – og ikke mindst 100% naturlig. Den sorte sæbe kan også bruges som en vegansk shampoo.

Made with love from Morrocco

Olivenoliens egenskaber

Hårpleje: Olivenolie er anerkendt som en nærende og fugtgivende kilde til dit hår – især i kampen mod beskadiget hår, krus eller spaltede spidser. Oliens næringsstoffer trænger dybt ind i håret og efterlader dit hår stærkt og silkeblødt. Den optimale mængde vitaminer og mineraler fremmer en sund hårvækst.

Hudpleje: Olivenolie er rig på vitamin A, D, E og K. En exceptionel kilde til eksfoliering, pleje, rens og opbygning af hudens struktur ved at stimulere dannelsen af hudceller.

Eukalyptusoliens egenskaber

Hårpleje: Der er en række fordele ved at bruge eukalyptusolie til dit hår: Det stimulerer hovedbunden, bekæmper skæl og forbedrer hårets elasticitet.

Hudpleje: Har antibakterielle egenskaber og er derfor ideel til rensning af huden, specielt hvis du lider af uren hud, misfarvninger og hudlidelser.

Arganoliens egenskaber

Hårpleje: Argan olien er velegnet til håret. Den styrker håret og forebygger knækkede hårstrå, spaltede hårspidser og svamp/skæl i hårbunden. Olien giver håret en naturlig glans, samtidig med at den giver fylde.

Hudpleje: Argan olien er velegnet til huden. Det høje indhold af essentielle fedtsyrer og E-vitamin gør, at huden kommer i balance, hvorved den bliver stærkere, mere smidig og lettere modstår dagligdagens mange udfordringer. Desuden opfrisker og opstrammer olien huden.

Savon Beldi som shampoo

Savon Beldi er specielt anerkendt for dens meget dybdegående renseegenskaber og milde eksfoliering af hovedbunden.

Har du tørt hår, sart, irriteret eller beskadiget hovedbund, er den veganske shampoo perfekt til dig. Dens høje indhold af E-vitamin har en reparerende effekt, der beroliger hovedbunden og nærer hårfibrene.

Massér det ind i hovedbunden og ud i spidserne, lad det virke i et par minutter, og skyl grundigt med vand. Du kan afslutningsvis bruge Rasul ler eller din almindelige shampoo. Med Savon Beldi som dybdegående hårvask/hår rens ses de bedste resultater med 1-2 behandlinger om måneden.

Savon Beldi som renseprodukt og hudpleje

Savon Beldis fantastiske mineralrige sammensætning afgifter huden, eksfolierer den forsigtigt og fjerner blidt døde hudceller og efterlader huden sund, ren og strålende. De antibakterielle stoffer i den veganske sæbe immuniserer din hud mod skadelige stoffer og stimulerer dannelsen af nye hudceller – uden at angribe hudens naturlige struktur.

Brug den dagligt som mildt rense- og eksfolierings produkt – eller brug den sammen med handsken for aktivt at fjerne døde hudceller.

Ingredienser:

Aqua, Olea Europaea Oil, Kalium Hydroxid, Argan Oil, Kernel Oil, Eucalyptus Globulus Oil.

Reducerer aldring

Savon Beldi bidrager til at reducere aldring. Takket være sin rige kilde af antioxidanter og indholdet af A-vitamin som hjælper med at forny hudceller og reducerer rynker, og E-Vitamin der er med til at forebygge for tidlig aldring.

Forbedrer din hudstruktur

Savon Beldis unikke indhold af E-Vitamin – nøglen til sæbens gode egenskaber og dens antioxidanter styrker hudens væv og giver en ren og glat struktur.

Hjælper med at bekæmpe misfarvninger og hudirritationer

Savon Beldi fungerer som et skjold og beskytter huden mod skadelige miljømæssige stoffer. A-vitaminens styrke, udover at reducere aldringstegn, er at afhjælpe uren hud, solskader, misfarvninger og pigmentpletter. De antibakterielle egenskaber er samtidigt en fordel for personer, der lider af hudlidelser eller akne.

Anvendelse

Påfør Salvon Beldi på fugtig hud. Lad det sidde 3-5 minutter, skrub derefter med handsken for at eksfoliere huden og skyl af med varmt vand. For at få det bedste resultat anbefaler vi, at du efterfølgende anvender Rasul ler.

Er min kalender fuldt booket den dag du ønsker en tid, så skriv dig på ventelisten. Den finder du til højre i mit online bookingsystem. Så ringer jeg til dig hvis jeg får et afbud.