Rasul Ler

225,00 kr.

100g

Hårpleje – Arganolien er velegnet til håret. Den styrker håretog forebygger knækkede hårstrå, spaltede hårspidser og svamp/skæl i hårbunden. Olien giver håret en naturlig glans, samtidig med at den giver fylde.

Hudpleje – Arganolien er velegnet til huden. Det høje indhold af essentielle fedtsyrer og E vitamin gør, at huden kommer i balance, hvorved den bliver stærkere, mere smidig og lettere kan modstå dagligdagens mange udfordringer. Desuden opfrisker og opstrammer olien huden.

Som hårkur eller hårmaske – Arganolie er meget velegnet som hårkur eller hårmaske, fordi dens unikke fugtgivende egenskaber booster håret og dermed tilfører håret nyt liv.

Made with love from Morrocco

Rasul lers gode egenskaber til dit hår:

  • Det er nærende og blødgør håret naturligt – og øger hermed elasticiteten
  • Det fungerer som en blid peeling og fjerner døde hudceller fra din hovedbund
  • Det hjælper med at afbalancere talgproduktionen, der forårsager skæl
  • Specielt egnet og effektivt til folk med sart hovedbund, eksem og psoriasis
  • Det tilføjer liv til dine krøller og reducerer krus

Rasul ler, der også er kendt som Ghassoul / Marokkansk Lava ler, stammer fra Atlasbjergene i Marokko, hvilket er den eneste kilde i verden med denne type ler. Dannelsen er en proces, der tager millioner af år, hvor leret ligger under stort pres fra geotermiske processer og aktivitet fra vulkaner. Det store pres gør, at leret optager umådelige mængder af nærende mineraler og vitaminer fra naturens egne ressourcer i en kompakt form.

Ghassoul kommer fra det arabiske ord “ghassala”, som betyder “at vaske”, og Rasul leret har været brugt i over 1.400 år som sæbe, shampoo, ansigtsrens og maske til hår og hud. I dag er Rasul ler en favorit blandt de fineste kurbade og eksklusive resorter verden over.

Naturlig shampoo

Rasul anvendes som en traditionel shampoo. Dens fremragende egenskaber til at fjerne snavs og fedt samt rense hovedbunden forsigtigt – uden at fjerne hårets naturlige fedtstoffer – gør, at sundheden i ​​hårsækken bevares. Det vil på sigt give dig mulighed for ikke at skulle vaske dit hår så ofte. Samtidigt kan Rasul hjælpe med til at reducere hårtab. Rasul er den ideelle “no-poo” løsning og er enormt populær i Natural Hair-samfundet.

Miljøvenligt renseprodukt

Da Rasul udvindes fra aflejringer inde i Atlasbjergene, er det ikke blevet udsat for overfladeforurenende stoffer – i modsætning til mange andre typer ler. Den er perfekt til både fedtet og tør hud. De små ler partikler absorberer overfladeolie og urenheder samt eksfolierer forsigtigt huden, fjerner døde hudceller og opstrammer porer. Regelmæssig brug af Rasul vil give dig en mere glat og jævn tonet hud.

Velegnet til følsom hud

Rasul er blevet anvendt i Mellemøsten i over 1400 år og tolereres stort set af alle hudtyper. Mineralerne i Rasul hjælper med at reducere betændelse uden at irritere eller tørre huden. Samtidigt har den en beroligende effekt, hvilket er grunden til, at Rasul er så nyttigt til personer med hudlidelser

Acne / afgiftende behandler

Rasul er stærkt absorberende og en meget effektiv behandling mod fedtet hud og urenheder. De talg kontrollerende mineraler absorberer fedtet i huden, fjerner hudorme, opstrammer porerne og fremmer cirkulationen – samtidig deponerer den de gavnlige mineraler, der skal til for at genopbygge strukturen.

Nærer huden

Rasul indeholder, som det eneste ler produkt, et unikt højt niveau af silica og magnesium sammen med mineraler som kalium, kalk, jern, natrium, zink, fosfor, og andre vitaminer. Silica kender vi i dag som et vigtigt vitamin for hår, hud og negle, og det er ligeledes et vigtigt element i produktionen af ​​kollagen. Magnesium er et essentielt mineral for kroppen, og det absorberes også let i huden. Magnesium styrker celleproduktionen og beskytter mod skader, der ofte fører til rynker. Samtidigt har magnesium en beskyttende effekt mod betændelse forårsaget af allergi og acne.

Arganolie – også kaldet det Marokkanske guld

Arganolie eller Argania Spinosa Kernel Oil er en vegetabilsk planteolie, som udvindes fra Argantræer, der vokser vildt i Marokkos ørken. Det er kernerne fra træets frugt, der giver denne unikke fugtgivende olie. Men da Argantræet er på UNESCOs liste over truede træsorter og derfor fredet, er det kun tilladt at benytte træets frugter, hvorfor Arganolie er dyr og anses for at være en yderst eksklusiv olie. Det høje indhold af E og F vitaminer og den gode sammensætning af essentielle fedtsyrer – blandt andet omega-6 – gør det til en af de mest effektive plejeprodukter, som reparerer, fugter, styrker og genopretter både hår og hud.

Ingredienser:

Aqua (Water), Moroccan Lava Clay, Glycerin, Mel, Polysorbate 20, Kaolin, Argania Spinosa, Magnifera Indica Seed Butter, ​Ceteareth-20,
Cocos Nucifera (Coconut Oil), Prunus Armeniaca (Apricot), Kernel Oil, Fragrance, Benzyl, Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Anvendelse

Vi anbefaler, at du altid bruger Rasul ler i forbindelse med et varmt bad, da varme og damp åbner porerne og gør hud/hår mere modtagelig for dybdegående rens og pleje.
Smør leret i håret, ansigtet eller på kroppen og lad det sidde i 3-5 minutter.
Ønsker du at benytte Rasul ler som maske, anbefaler vi du lader det sidde i 10-20 min.
Skyl af med varmt vand.
OBS: Bør omrystes før brug

Er min kalender fuldt booket den dag du ønsker en tid, så skriv dig på ventelisten. Den finder du til højre i mit online bookingsystem. Så ringer jeg til dig hvis jeg får et afbud.