Komplet pakke

525,00 kr.

Vil du have spaoplevelsen med hjem? Den komplette pakke med Rasul ler, Savon Beldi og marokkansk exfolierings handske giver dig den luksuriøse og eksklusive spaoplevelse hjemme hos dig selv.

Pakken indeholder:
Rasul ler med arganolie
Savon Beldi med arganolie og eukalyptusolie
Marokkansk exfolierings handske

Made with love from Morrocco

Rasul ler med arganolie

Rasul er en 100% naturlig marokkansk ler, der har været brugt i over 1.400 år som en eksklusiv og effektiv shampoo, ansigtsrens og maske til både hår og hud. Rasul ler har et umådeligt indhold af nærende mineraler og vitaminer fra naturens egne ressourcer. Med arganoliens høje indhold af E- og F-vitaminer og gode sammensætning af essentielle fedtsyrer – blandt andet omega-6 – gør det arganolien til en af de mest effektive plejeprodukter til at reparere, fugte, styrke og genoprette både hår og hud.

 • Effektivt renseprodukt til alle hår og hudtyper
 • Nærende og blødgør hår og hud naturligt
 • Fungerer som en blid peeling og fjerner døde hudceller
 • Hjælper med at afbalancere talgproduktionen
 • Specielt egnet og effektivt til folk med sart hud/hudlidelser

Vil du vide mere om Rasul lerets unikke og fantastiske egenskaber, anvendelse og indhold? Så læs mere her 

  

Savon Beldi med arganolie og eukalyptusolie

Hemmeligheden bag Savon Beldi ligger i dens rige indhold af olivenolie og olivenfrugtkød, der sammen med arganolie og eukalyptusolie i en nøjagtig sammensætning med baggrund i den traditionelle og orientalske opskrift, gør den rig på antioxidanter, essentielle fedtsyrer og E-vitamin – og ikke mindst 100% naturlig.

 • Afgifter huden, eksfolierer den forsigtigt og fjerner mildt døde hudceller
 • Efterlader huden sund, ren og strålende
 • De antibakterielle stoffer i Savon Beldi immuniserer din hud mod skadelige stoffer og stimulerer dannelsen af nye hudceller – uden at angribe hudens naturlige struktur
 • Effektiv mod aldring

Vil du vide mere om Savon Beldis effektive og rensende egenskaber, anvendelse og indhold? Så læs mere her 

 

Marokkansk exfolierings handske

Den traditionelle exfolierings handske fra Marokko. Denne handske er langt mere overlegen i forhold til andre typiske exfolierings handsker – og vil give dig en komplet spaoplevelse hjemme.

 • Handsken fjerner skadelige toksiner og blokeringer i porer ved at rense snavs og fjerne øverste lag af døde hudceller. Blokerede porer gør, at huden ikke vil kunne optage og absorbere fordelene fra andre hudplejeprodukter. Ved at benytte handsken hjælper du din hud med at kunne optage alt næring og genvinde elasticitet, styrke og glød
 • Handsken er en god støtte mod aldring i huden. Blodcirkulationen hjælper med dannelsen af nye friske celler og øger derfor kollagenproduktionen. Samtidigt vil det efterlade huden mere levende og ung ved at afbalancere hudfarven og forfine teksturen

 Vil du vide mere om Exfolierings handskens egenskaber, anvendelse og materiale? Så læs mere her

Ingredienser Rasul Ler:

Aqua (Water), Moroccan Lava Clay, Glycerin, Mel, Polysorbate 20, Kaolin, Argania Spinosa, Magnifera Indica Seed Butter, ​Ceteareth-20,
Cocos Nucifera (Coconut Oil), Prunus Armeniaca (Apricot), Kernel Oil, Fragrance, Benzyl, Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Ingredienser Savon Beldi

Aqua, Olea Europaea Oil, Kalium Hydroxid, Argan Oil, Kernel Oil, Eucalyptus Globulus Oil.

Materiale på skrubbehandske

100% viskose

Anvendelse

Påfør Salvon Beldi på fugtig hud. Lad det sidde 3-5 minutter, skrub derefter med handsken for at eksfoliere huden og skyl af med varmt vand. For at få det bedste resultat anbefaler vi, at du efterfølgende bruger Rasul ler.

Ryst altid Rasul Ler før brug.

Vi anbefaler, at du altid bruger Rasul i forbindelse med et varmt bad, da varme og damp åbner porerne og gør hud/hår mere modtagelig for dybdegående rens. Smør leret i håret, ansigtet eller på kroppen og lad det sidde i 3-5 minutter. Skyl af med varmt vand.

Er min kalender fuldt booket den dag du ønsker en tid, så skriv dig på ventelisten. Den finder du til højre i mit online bookingsystem. Så ringer jeg til dig hvis jeg får et afbud.