Hammam håndklæde

200,00 kr.250,00 kr.

Håndævet luksus til dit hår – tørrer håret skånsomt.

Du ved det allerede; dit hår er en stor del af din udstråling. Derfor er optimal hårpleje et vigtigt element i dine daglige rutiner. Udover plejende og nærende produkter som Rasul Ler, Savon Beldi og Arganolie fra Esha Khamo kan du vise ekstra omsorg for dit hår med disse håndvævende og elegante hammam-håndklæder. Fremstilligt i det fineste og blødeste bomuld fra Marokko.

  • Tørrer håret skånsomt
  • Knækker færre hårstrå
  • Ødelægger ikke dine krøller
  • Elegant design
  • Flere anvendelsesmuligheder
  • Fås i to størrelser: ca. 64 X 97 cm og ca. 64 X 124 cm

Fordi hammam-håndklædet er tyndere end et almindeligt nordisk håndklæde, som typisk er lavet af frotté, fylder og vejer det mindre. Det har dog en formidabel absorberingsevne og tørrer derfor dit hår meget effektivt. På samme vis tørrer håndklædet hurtigere efter brug. Du mærker desuden tydeligt den håndvævede kvalitet, og det føles helt anderledes end de håndklæder, du normalt bruger.

Hammam-håndklædet er også meget mere end bare et håndklæde. Den høje kvalitet, det stilrene udtryk og den kompakte størrelse betyder, at du kan anvende hammam-håndklædet til et væld af andre formål: Til stranden, picnic eller sofaen. Som sjal, tørklæde eller sarong. Til yoga og fitness, hverdag og fest.

Når først du har prøvet et hammam-håndklæde , vil du ikke bruge andet. Og ét er derfor sjældent nok. Nu er du advaret.

Som navnet antyder, er hammam-håndklædet en del af de traditonelle marokkanske sparitualer, vi kender som hammam.

Det er en nærmest ceremoniel spaoplevelse, der renser både krop og sjæl. Du bliver renset, eksfolieret og masseret med olier, der tilfører fugt og fornyet energi. Og du føler dig som et helt nyt menneske bagefter. I de marokkanske dampbade får du udleveret et hammam-håndklæde, som følger dig igennem de forskellige behandlinger.

Hammam-håndklædet er således en vigtig del af oplevelsen, og den del kan du nu få derhjemme. Eventuel kombineret med andre eksklusive produkter fra Esha Khamos produktserie, som tager sit afsæt i magiske Marokko og landets unikke natur.

Størrelse

Mellem (64X97), Stor (64X124)

Anvendelse

Du anvender hammam-håndklædet på samme måde som et almindeligt håndklæde. Du kan tørre dit hår i håndklæde og derefter vikle det omkring håret.

Den lille udgave er nem at have med i tasken, når du er på farten, mens du kan bruge det store håndklæde som strandtæppe eller som dekorativt tæppe til sofaen.

Vi anbefaler, at du vasker håndklædet ved maks 30° – eventuelt håndvask. Sådan får du og dit hår størst mulig glæde ud af hammam-håndklædet i længst tid.

Er min kalender fuldt booket den dag du ønsker en tid, så skriv dig på ventelisten. Den finder du til højre i mit online bookingsystem. Så ringer jeg til dig hvis jeg får et afbud.