Fodfil

75,00 kr.

Bløde fødder på en effektiv, behagelig og naturlig måde.

Dine fødder er på hårdt arbejde hver eneste dag. Fra du træder ud af sengen til du ligger der igen, holder de dig oppe og i gang. Fordi de understøtter dig, fortjener de at blive plejet og forkælet. Det kan denne traditionelle fodfil hjælpe dig med.

  • Fjerner hård hud effektivt og skånsomt
  • Stimulerer dannelsen af nye hudceller
  • Kan anvendes på tør hud og våd/fugtig hud
  • Er behagelig at bruge
  • Bidrager til spaoplevelsen derhjemme

Fodfilen fjerner hård hud fra dine fødder – effektivt, skånsomt og uden at beskadige huden. Samtidig stimuleres dannelsen af nye hudceller. Resultatet er glatte, bløde og sunde fødder, som kan føre dig derhen i livet, du gerne vil.

Den traditionelle fodfil er dobbeltsidet med en ru belægning, der har en grov struktur på den ene side og en fin på den anden. Brug den grove side til særlig hård hud og den fine til mere nænsom fodpleje. Det ergonomiske træskæfte giver et solidt greb, som gør det yderst nemt at anvende fodfilen på dine fødder.

Sammen med de øvrige 100% naturlige produkter fra Esha Khamo bidrager fodfilen til den marokkanske spafornemmelse, du selv kan skabe derhjemme med gavnlige rutiner og fokus på dit velvære.

Kom på god fod med dine fødder. Brug fodfilen sammen med Savon Beldi og Arganpeeling for et optimalt resultat.

I den flere hundrede år gamle marokkanske spatradition kendt kom hammam indgår behandling af fødderne på lige så naturligvis som andre dele af kroppen. Hammam er nemlig velvære fra tå til top.

Ritualet indebærer, at dine fødder rengøres og blødgøres, inden de bliver grundigt bearbejdet med fodfilen og eventuelt eksfolieret med en vitaminrig og styrkende scrub. Til sidst bliver fodsåler, vriste og tæer masseret af erfarne hænder med en fugtgivende og plejende olie, der efterlader fødderne, som var de helt nye – bløde, glatte og sunde.

Med hjælp fra Esha Khamo-produktserien – herunder den traditionelle fodfil – kan du opnå samme gode udbytte derhjemme. Fodfilen er lavet af holdbare kvalitetsmaterialer og kan derfor gavne dine fødder i meget lang tid.

Anvendelse

Du kan bruge den traditionelle fodfil på enten tør eller våd/fugtig hud. Det er dog mest skånsomt at file på hud, der er våd eller fugtig. Derfor anbefaler vi, at du blødgør huden først.

Vask fødderne – eventuelt i et fodbad. Brug eksempelvis vores Savon Beldi; den ægte sorte sæbe fra Marokko lavet på olivenolie og frugtkød. Mens fødderne stadig er våde eller fugtige, begynder du med fodfilen. Har du meget hård hud på dine fodsåler, bør du starte med fodfilens grove side. Ellers bruger du blot den fine side for en nænsom fodbehandling.

Herefter kan du med fordel bruge en eksfoliering som f.eks. Arganpeeling, hvis fine korn af knuste arganskaller blidt polerer dine fødder, mens mandelolie, der er rig på vitaminer og essentielle fedtsyrer, tilfører fugt og plejer fødderne. Allerede efter få behandlinger vil du mærke en tydelig forskel, og dine fødder vil takke dig for den omsorg og pleje, du har givet.

Efter brug kan du rengøre fodfilen under vand – brug eventuelt en neglebørste til at rense filen. Det er med til at sikre en effektiv og hygiejnisk behandling af dine fødder hver gang.

Er min kalender fuldt booket den dag du ønsker en tid, så skriv dig på ventelisten. Den finder du til højre i mit online bookingsystem. Så ringer jeg til dig hvis jeg får et afbud.