Tilbud!

Arganpeeling

90,00 kr.

120 gram

100% naturlig – mild og nærende Arganpeeling til ansigt og krop. Arganpeeling er en ægte marokkansk eksfoliering, der:

  • Øger hudens fugtbalance
  • Styrker hudens elasticitet
  • Genopretter hudens glans
  • Lindrer inflammatoriske symptomer som irritation og kløe
  • Rengør huden mildt og effektivt
  • Giver huden næring
  • Optimerer cellefornyelsen og reducerer ældningstegn
  • Beskytter mod daglig miljøpåvirkning

Arganpeeling er baseret på argan – et af Marokkos mest næringsrige råmaterialer. Fine korn af knuste skaller fra argantræets magiske frugter sikrer en mild og nænsom eksfoliering af krop og ansigt.

Ligesom arganolie har skallerne et højt indhold af E- og F-vitaminer samt essentielle fedtsyrer som blandt andet omega 6. Det betyder, at den naturlige scrub nærer huden, samtidig med at den fjerner døde hudceller og urenheder og beskytter mod ældringstegn.

Derudover indeholder Arganpeeling mandelolie, der specifikt er tilsat på baggrund af dens store udglattende, blødgørende og fugtgivende egenskaber. Mandelolie er en planteolie fyldt med gavnlige essentielle fedtsyrer, antioxidanter, E-vitamin og B-vitamin, der giver huden optimalt velvære og pleje.

De unikke vitaminer og antioxidanter fra både argan og mandel beroliger, fugter og reparerer huden i dybden. Samtidig stimuleres cellefornyelsen, så din hud efterlades glat, strålende, smidig og styrket.

Igennem flere hundrede år har især marokkanske kvinder nydt godt af argans mange gavnlige egenskaber. Blandt andet ved at påføre den vitaminrige og fugtgivende olie, der udvindes af kernerne fra argantræets frugter, på deres hud og negle samt i deres hår. Her har olien givet fugt og beskyttelse mod solen og ørkenens barske klima.

Argantræet vokser vildt i Marokkos ørken, og selvom det således er ret hårført, værner marokkanerne meget om træerne såvel som de værdifulde frugter. Argantræet optræder nemlig på UNESCOs lister over truede træer, og det er med andre ord fredet.

Frugterne samles derfor enten fra jorden eller plukkes forsigtigt ved håndkraft. Det er et omfattende arbejde, der sammen med den store efterspørgsel har gjort, at argan i dag anses som et yderst kostbart og eksklusivt råmateriale. Det kaldes ligefrem det marokkanske guld.

Endnu mere eksklusivt er skallerne fra frugtens kerner, som også udnyttes. De knuses til et vegetabilsk pulver – argania spinosa shell powder – som kun udvindes i meget små mængder hvert år. Pulveret kan rangere fra helt fint mel til en mere kornet tekstur. I Esha Khamo Arganpeeling er arganskallerne knust til fine korn for at opnå den optimale følelse og effekt.

Ingredienser:

Argania Spinosa Kernel Powder, White Petroleum Jelly, Sodium Laureth Sulfate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Fragrance, Cera Alba, Dehydroacetic acid & *Benzyl alcohol,*Hexyl cinnamal, *Linalool, *Butylphenyl Methylpropional.

Anvendelse

Vi anbefaler, at du bruger Arganpeeling i forbindelse med et varmt bad, da varme og damp åbner porerne og gør huden mere modtagelig for dybdegående eksfoliering og rens.

Fordel Arganpeeling i cirkulære bevægelser – i ansigtet eller på kroppen -, og lad den gerne sidde i 2-3 minutter. Skyl derefter af med varmt vandt.

Arganpeeling er skånsom og mild, og den kan anvendes på alle hudtyper.

Er min kalender fuldt booket den dag du ønsker en tid, så skriv dig på ventelisten. Den finder du til højre i mit online bookingsystem. Så ringer jeg til dig hvis jeg får et afbud.