Threading – sådan får du de perfekte øjenbryn

Threading kan muligvis godt få din tunge til at slå lidt krøller, når du skal udtale ordet – men teknikken kan give dig de smukkeste øjenbryn.

Her kan du læse mere om, hvad threading er, og hvorfor behandlingen er blevet så populær.

Hos Esha Khamo i København K kan du selvfølgelig også booke en threading-behandling.

Gå direkte til booking her >

Hvad er threading?

Threading er en gammel hårfjerningsteknik, som oprindeligt stammer fra Asien og Mellemøsten.

Den går i al sin enkelthed ud på, at man tager to tynde tråde af enten bomuld eller polyester, snor dem, og herefter bruger dem til at trække uønskede hår væk fra f.eks. ansigtet.

Når du plukker øjenbryn med en pincet, vil du kun fjerne et enkelt hår ad gangen – og selvfølgelig kun de hår, du kan få fat i med pincetten.

Men med threading kan du få fat i det hele, både hår og de små ”dun”, der ikke er vokset helt ud endnu. Samtidig kan du fjerne flere hår ad gangen, hvilket giver et meget mere skarpt bryn.

Threading bruges ikke kun til øjenbryn, men også til uønskede hår ved f.eks. hagen, mundvigene, på overlæben mm.

Hvordan foregår en threading behandling?

Første gang, du skal prøve en threading behandling, skal du typisk have ladet være med at plukke dine bryn i fire uger op til behandlingen.

Under selve behandlingen føres den snoede bomuldstråd hen over dine bryn, hvor den med et snuptag fjerner de uønskede hår.

Når hårene bliver taget ud, kan det selvfølgelig føles lidt ømt lige i øjeblikket – helt på samme måde, som når du fjerner hår med en pincet, men threading er ikke desto mindre en meget nænsom måde at fjerne hår på, og anbefales derfor også til dig med meget sart hud.

Derudover har threading behandlingen den fordel, at der ikke bliver benyttet nogle former for kemikalier eller andet. Det er alene de to tråde, der gør al arbejdet.

Efter behandlingen

Umiddelbart efter behandlingen vil de fleste opleve, at området omkring øjenbrynene (hvis det er dem, der er blevet behandlet) bliver rødt.

Det er derfor en god idé ikke at lægge sin threading behandling samme dag, som du skal til en stor fest.

Mange oplever dog, at den værste rødmen og irritation kan mindskes ved at smøre området ind i f.eks. Aloe Vera gel efter endt behandling.

Og ellers er det bare at nyde dine nye, smukke bryn.

Efter 4-6 uger vil det for de fleste være tid til en ny behandling, men det kan selvfølgelig variere meget fra person til person.

Threading hos Esha Khamo

Vi tilbyder threading behandling her hos Esha Khamo. Ja, faktisk er det vores foretrukne bryn-behandling, da den både er super præcis og nænsom, og samtidig også giver meget velformede bryn.

Vi tilbyder både threading behandlinger alene, og sammen med farvning af vipper og/eller bryn.

Priser på Threading

Threading: 175 kr.
Brynfarve + threading: 295 kr.
Bryn + vipper + threading: 425 kr.

Henna Brows

Definerer ansigtet, og hjælper dig med at opnå det look du ønsker- alt fra naturlig til tattoo lignede effekt.

Henna Brows er et unikt produkt til bryn, der er baseret på det fineste og reneste henna og de nyeste teknikker inden for hårfarvning.

Er skabt til at farve både hud og hår, du vil opnå en powderbrows lignende effekt.
Farven vil holde fra 3 og op til 14 dage på huden, og op til 6 uger på hårene.

Behandlingen vare 45 – 60min.
395kr
Inkl. Retning af bryn med threading

Få smukke bryn – book tid her >