OM ESHA KHAMO

Mit navn er Esha Khamo.

At være frisør er for mig ikke bare et arbejde – det er en passion og en livsstil, som jeg aldrig ville være foruden. Jeg betragter det som mit håndværk, hvor jeg bygger videre, udvikler min horisont og giver min viden og færdighed videre til den kommende generations frisører.

Selv har jeg den 4-årige frisøruddannelse bag mig, og har haft æren at blive udlært hos en af de mest kendte frisørsaloner i København. I 2014 modtog jeg en sølvmedalje både fra frisørskolen og fra ”Dansk Håndværker Forening i Kjøbenhavn”, som en anerkendelse af mine kreative og faglige kompetencer. International arbejdserfaring i U.A.E, samt undervisning hos Vidal Sassoon Academy i London har gjort mig endnu mere skarp på mit håndværk, og har givet mig erfaring med mange forskellige typer af hår.

”At være frisør handler om meget andet end at klippe hår. Det handler også om menneske-kendskab, kreativitet og om at kunne se nye muligheder.”

At være en dygtig frisør handler ikke bare om at kunne klippe hår, men om visuelt at identificere klientens ansigtsform, hudfarve, hårets struktur og kvalitet og dermed give en oplevelse og en frisure, der passer til personligheden og til helheden.

Jeg har øje for detaljer og sans for kvalitet. Jeg tror på videreuddannelse, på udvikling og at være up-to-date med de seneste trends.

Dette har blandt andet resulteret i en plads hos Copenhagen Fashion Week, hvor jeg er en fast del af frisør-teamet. Foruden Copenhagen Fashion Week, har jeg også Dubai Fashion Forward og Dubai VOUGE Fashion Show på mit CV.

ESHA KHAMO // Professionel hairstylist og ung københavner med et hjerte, der brænder for kreativitet og kvalitet.