Esha Khamo hårserie:

shampoo, conditioner og hårkur

made with love to you

EN HÅRSERIE INSPIRERET AF MINE KUNDER

Udviklet på baggrund af flere års erfaring med mange forskellige hårtyper og kunder.

 • Hårpleje

  Mandel SHAMPOO

  375,00 kr.
 • Tilbud!
  Hårpleje

  2 X Mandel SHAMPOO

  650,00 kr.
 • Tilbud!
  Hårpleje

  2 X Mandel & Sheabutter Conditioner

  650,00 kr.
 • Tilbud!
  Hårpleje

  2 X Mandel & Aloe Vera Hårkur

  450,00 kr.
 • Tilbud!
  Hårpleje

  HELE SÆTTET

  850,00 kr.
 • Tilbud!
  Hårpleje

  Shampoo + Conditioner

  650,00 kr.

Esha Khamos hårserie består af shampoo, conditioner og hårkur.

Lad mig præsentere Esha Khamo-hårserie. Den er resultatet af mange års ønske om at udvikle og få de perfekte produkter at arbejde med i min frisørsalon. 

Shampoo er sammen med saksen det mest essentielle redskab for en frisør. Så det har været vigtigt for mig at udvikle nogle hårprodukter, der virkelig leverer varen og som jeg med stolthed kan lægge navn til. 

Jeg har haft som ufravigeligt krav, at mine produkter kan anvendes til  alle hårtyper. Samtidig har jeg ville have, de skulle være effektive, sunde og sanselige at arbejde med. 

Mit mål har været at lave produkter, der bidrager til både din og min wellbeing. Både når I er hos mig i salonen eller bruger dem derhjemme.

Esha Khamo-hårserien består af 3 produkter – en Shampoo med mandel, en Conditioner med mandel og sheabutter og en Hårkur med mandel og aloe vera. Mandel, sheabutter, havreekstrakt og aloe vera går igen i produkterne. Det er mine personlige favoritingredienser. Jeg ved af erfaring, det er ingredienser, der virker og jeg nyder at arbejde med dem.

Så det er med stolthed, jeg præsenterer min Esha Khamo-Hårserie. Jeg håber, du kan mærke, at jeg har gjort mig umage med mine produkter og lagt en masse arbejde og kærlighed i dem. 

Lavet med kærlighed fra mig til dig