Tilretning med threading metoden

Opnå de perfekte bryn, der indrammer dit ansigt på en harmonisk måde, giver dig naturligt ansigtsløft og fremhæver dine øjne..

Jeg kigger altid på dig som helhed. Derfor kan en ‘lille’ ting som tilretning og farvning af øjenbryn faktisk skabe ‘stor’ effekt i dit udtryk og ansigtsform. For at opnå skarpe og rene linjer tilretter jeg dine bryn med snor. Det er en anerkendt metode fra Mellemøsten, som er blevet anvendt gennem flere hundred år. Hvert enkelt hår opfanges og hives ud med roden, og du opnår derfor velplejede bryn i 3-4 uger.

  • Der tilbydes kaffe/te/ hyldeblomst og chokolade.
  • Se priser her

Henna brows

Henna Brows er baseret på de nyeste farvningsteknikker, der farver både hud og hår. Netop fordi at huden også farves, er det muligt skabe og forme de bryn, du drømmer om, og som fremhæver dine øjne og linjer. Et unikt produkt til dig, der ønsker at opnå flotte øjenbryn – hvad enten det er et naturligt eller et mere tatoveret look.

Henna Brows farve er underlagt EU kvalitetskrav og må ikke forveksles med almindelig Henna farve, som kan fremme en allergisk reaktion hos nogle, da almindelig Henna farve indeholder PPD og PTD (sort farve). Henna Brows farve holder op til 6 uger på hårene. 

  • Der tilbydes kaffe/te/ hyldeblomst og chokolade.
  • Prisen er inkl. retning af bryn (Threading metoden). 
  • Se priser her

Er min kalender fuldt booket den dag du ønsker en tid, så skriv dig på ventelisten. Den finder du til højre i mit online bookingsystem. Så ringer jeg til dig hvis jeg får et afbud.