Bryn-design med microblading giver et naturligt, harmonisk look

Dine øjenbryn spiller en vigtig rolle for dit ansigtsudtryk. Og dit udtryk generelt. Dine bryn kan signalere et væld af følelser – selv med helt små bevægelser. Derudover indrammer og former dine øjenbryn dit ansigt – i tæt samspil med dit hår.

Det er blot nogle af årsagerne til, at jeg altid har været fascineret af øjenbryn og elsker at lave smukke bryn på mine kunder. Det kan jeg nu blandt andet gøre ved hjælp af microblading, der er en anerkendt nyere teknik til semi-permanent bryn-makeup.

Microblading gør det muligt at formgive langtidsholdbare øjenbryn med et naturligt og harmonisk udtryk. Designet af dine bryn tager udgangspunkt i din hovedform, hvordan dit ansigt er anlagt, dit hår, samt i samspil dine ønsker. 

Derudover kan jeg som farve specialist sørge for, at dine bryn er i naturlig balance med din hud- og hårfarve, og du dermed får det smukkeste og bedste resultat.

"Du og dine bryn er i trygge hænder her i min salon. Jeg arbejder udelukkende med sikre produkter af høj kvalitet. Jeg trækker desuden på 10 års erfaring som frisør, når jeg designer øjenbryn, som passer 100 % til din hudtone, hovedform og hårfarve."

– Esha Khamo

Sådan foregår microblading hos mig

Det bedste og mest holdbare resultat opnås efter bare to behandlinger.

Første behandling
(2,5 timer)

Indledningsvist analyserer og opmåler jeg dit ansigt. Herefter foretager jeg en optegning af designet, så du kan få en fornemmelse af slutresultatet. Nu begynder selve microblading-processen.

Anden behandling
(touch-up)

Inden for 6-8 uger efter din første behandling kommer du igen. Her kan vi evt. justere designet lidt og opfriske farven om nødvendigt. Herefter holder brynene sig typisk flotte i op til 12-14 måneder.

Hvis du er i tvivl, om microblading er noget for dig, kan du altid komme til en gratis bryn-konsultation (15 min.) her i salonen.

OBS! Det er ikke muligt at bestille tid via min online booking. I stedet skal du kontakte mig her på hjemmesiden – eller via Facebook/Instagram.

Jeg er uddannet i PhiBrows Microblading

PhiAcademy er et af verdens største firmaer inden for permanent makeup af øjenbryn, og deres produkter er af super høj kvalitet. Jeg er uddannet hos PhiAcademy i semi-permanent makeup med PhiBrows Microblading.

Spørgsmål og svar om microblading

Her kan du læse mere om microblading og finde svar på nogle typiske spørgsmål. Er der mere, du gerne vil vide, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig.

Microblading bliver også kaldt microblading 3D og hairstroke. Ved hjælp af et håndholdt værktøj med små, meget skarpe knivblade laver man små snit, der er så fine, at de ligner hårstrå. Snittene lægges kun i hudens yderste lag, hvor der tilføres et pigment, som skaber den ønskede effekt.

Teknikken minder på den måde om tatovering. Microblading er dog mere overfladisk og regnes kun som semi-permanent. Det giver et mere naturligt look.

Et langtidsholdbart resultat opnås efter bare to behandlinger. Efter den første behandling vil farven falme op til 40-60 %. Inden for 6-8 uger skal du derfor have farverne frisket op ved behandling nummer to.

Herefter vil dine bryn kunne holde sig flotte i 12-14 måneder. Holdbarheden kan dog variere og afhænger bl.a. af faktorer som hudtype, aktivitetsniveau, ophold i solen samt udsættelse for salt-/klorvand.

Ja, det er sikkert. Jeg er uddannet i PhiBrows Microblading og anvender kun de godkendte værktøjer og farver fra PhiBrows. Farverne lever bl.a. op til kravene i EU-reglerne for tatoveringsfarver.

Det betyder, at farverne ikke indeholder tungmetaller, og at de ikke trækker grønt eller lilla op. Derudover er farverne vegetariske.

Ja, det kan de. Hvis du ikke længere ønsker at have dine microblading-bryn, kan de fjernes med 2-3 gange laserbehandling. Fordi vi kun arbejder i det yderste hudlag – og derfor mere overfladisk end ved regulær tatovering – vil brynene kunne fjernes helt.

Her i salonen er både mænd og kvinder velkomne til at få lavet bryn med microblading. Du skal blot være fyldt 18 år og kunne fremvise gyldigt ID.

 

Har du tidligere fået lavet permanente bryn, skal du komme til en gratis konsultation (15 min.), inden du bestiller tid til første behandling. Her ser vi bl.a. på, om din hud egner sig til endnu en behandling, og hvordan dine eksisterende øjenbryn kan tilpasses/bearbejdes med microblading.

Er min kalender fuldt booket den dag du ønsker en tid, så skriv dig på ventelisten. Den finder du til højre i mit online bookingsystem. Så ringer jeg til dig hvis jeg får et afbud.