Hair botox

Få det ultimative vitamin-boost til dit hår.

Hair botox er en eksklusiv behandling, der booster håret med vitaminer og forsegler de trætte spidser. Hair botox er kendt for at genopbygge beskadiget hår og efterlade det mere glansfuldt.

Indeholder vitamin E, B3, B5 og Meadow Foam-olier.
Behandlingen er økologisk, vegansk og godkendt af GrønSalon.

Holdbarhed: 3-5 uger

  • Prisen er inkl. vask, føn og let styling. 
  • Se priser her
  • NB: Ved booking er det vigtigt at oplyse om din hårtype og længde på håret. Denne behandling egner sig ikke til krøllet hår.

Hårkur deluxe

Giv dit hår ekstra næring med en kombination af to sublime hårkure. Kombinationen sikrer dig et mere sundt, slidstærkt og glansfuldt hår ved at tilbyde den rette næring til dine hårstrå og forsegle de trætte spidser.
Der er hovedbundsmassage inkluderet i denne behandling, da det vil skabe ekstra blodcirkulation og stimulere dine hårsække.
OLAPLEX som er inkl. i denne behandling, er en anerkendt hårkur, der trænger ind i hårets kerne samt styrker, og reparerer det indefra ved at genskabe svovl- og saltbindingen i det enkelte hår. Dette opnås kun ved salon behandling, men det kan efterfølgende forlænges og vedligeholdes med OLAPLEX no3 til hjemmebrug. 

  • Prisen er inkl. vask, føn og styling. 
  • Se priser her
  • NB: Ved booking er det vigtigt at oplyse om din hårtype og længde på håret.

Er min kalender fuldt booket den dag du ønsker en tid, så skriv dig på ventelisten. Den finder du til højre i mit online bookingsystem. Så ringer jeg til dig hvis jeg får et afbud.